sobota 22. prosince 2012

Zvláštní sdělení ke střelbě v Newtownu


Toto sdělení bude možná pro méně obeznámené znít drasticky, ale je to tak ... Ve své smlouvě před narozením si některé duše mohou naplánovat i takovéhle oběti pro vyšší dobro, pro probuzení dalších duší ... A reakce světa je opravdu ohromná ...


Matthew: Zvláštní sdělení ke střelbě v Newtownu

15. prosince 2012

S láskyplnými pozdravy od všech duší v této stanici je zde Matthew, aby k vám promluvil o nedávném střílení ve škole ve Spojených státech.

Pokládat ho za mimořádnou hrůznou událost znamená nepochopit cíl všech těch, kteří souhlasili se svou účastí – střelce, malých dětí a dospělých, kteří zemřeli, jejich rodin a celé obce.

Jejich smlouvy na úrovni duše k přijetí svých rolí byly pro vyšší dobro celého lidstva, a účastníci jsou nyní v Nirváně a radují se z úspěchu smlouvy.

Hluboké poselství masakru, nyní vštípené do kolektivního vědomí, je to, že lidská srdce a mysli již déle nemohou být přivykány neustálému zabíjení, zabíjení, zabíjení, a lidstvo už dále není ochotno ho snášet! Šok a smutek v Newtownu v Connecticutu otřásl celým světem a sjednotil lidi v toku modliteb za všechny postižené tragédií.

Po mnoho let je zaznamenáván v kolektivním vědomí narůstající odpor k podobným nevysvětlitelným skutkům násilí. Bylo potřeba silné události - střelby na malé děti ve škole – aby kolektivní touha ukončit jakékoliv nesmyslné zabíjení vykrystalizovala do pevného záměru.

A intenzita vysokých vibrací, které zasahují každého ve vašem světě, šíří tento záměr, aby obsáhl veškeré umírání, kterému lze zabránit – války mezi národy, genocidy, „zákonné“ popravy, umírání hladem a nemocemi ve zbídačelé populaci.

Vaši mimozemští pomocníci mají svolení vyzařovat světlo ke všem duším na Zemi, což zvyšuje duchovní uvědomění všech, kteří jsou vnímaví, ale nemohou zasahovat v situacích, kde je změna ve vašich silách, pokud si to přejete.

Vy máte schopnost i touhu zabránit umírání z výše uvedených příčin. A nyní je zde i kolektivní záměr tak učinit, a tak uvidíte, že zabíjení a životy beroucí zbídačení bude brzy skončeno a po celém světě zavládne mír a hojnost.

My a všechny ostatní bytosti světla v tomto vesmíru přidáváme lásku-světlo k vašemu, abychom pomohli utěšit všechny, jejichž srdce jsou zlomena, nejen v Newtonu, ale i všude jinde na Zemi, kde rodiny teskní po svých milovaných, kteří byli zabiti.

Láska je klíčem k uzdravení celého vašeho světa.

_______________________

LOVE and PEACE
Suzanne Ward
www.matthewbooks.com

Žádné komentáře:

Okomentovat