středa 11. května 2011

Březen 2011 12. 3.

Zprávy od Matthewa jsou pro mě vždycky posílením, a tak i tentokrát. Zatím jenom část sdělení. 

Matthew: Vzkaz na březen 2011
12. 3. 2011

Obsah: Zemětřesení a tsunami v Japonsku. Kolektivní posuny vědomí. Události, které leží před námi. Přecházející duše, individuální péče. 

1. S láskyplnými pozdravy od všech duší v této stanici k vám mluví Matthew. Zemětřesení na pobřeží Japonska, strategicky umístěné k vyvolání tsunami, nebylo dílem Matky Přírody. Jejím jediným podílem byly nevyhnutelné počáteční pohyby pevniny i vody poté, co illuminátští vědci rozpoutali zemětřesení. Naše vesmírná rodina dokázala překazit jejich záměr srovnat se zemí města, zaplavit ostrov a zabít většinu jeho obyvatel. Využít plnou sílu oceánu je totiž nad síly jejich technologie. Matka Příroda nezpůsobuje ani podezřelé množství následných otřesů, a vašim seismologům a geologům by mělo být zřejmé, že něco je silně v nepořádku.

2.Vrcholní členové skupiny Illuminátů vědí, že jejich ekonomická nadvláda je otřesena, a předtím, než úplně zmizí poslední cáry jejich kdysi neproniknutelné globální sítě, snaží se vytvořit masu negativity tím, že vytvářejí chaos, destrukci a vysoký počet mrtvých, kdekoli mohou. Pokud jde o devastaci oceánem a poškozenou jadernou elektrárnu, je to pro Illumináty  jen slabá výhra, protože plánovali úplně zničit Japonsko. V Tokyu došlo k minimálním škodám. Zemětřesení, následné otřesy a tsunami uvolnily velké množství negativity z planety. Mimoplanetární technologie snižuje působení radiace z jaderné elektrárny, a ostatní civilizace k vám směřují intenzívní světlo, které se přidává k modlitbám za japonský lid, jehož odolnost a dostatek zdrojů s pomocí jiných zemí obnoví tento národ.

3.Jelikož světlo nabývá stále na intenzitě, hanebné činy Illuminátů nebudou moci již dlouho sužovat Zemi. Právě tak jako vy, i my vidíme nepopiratelné důkazy masívního posunu kolektivního vědomí, a oni to vidí také, a vědí, že to ukončí veškerou temnotu na planetě. Světlo rozvinutého vědomí vede dlouho utlačovaný lid k pozvednutí svých hlasů za svobodu, a tento výkřik se bude šířit dále, dokud všechny národy vašeho světa nebudou svobodné.

4.V Libyi, v ostatních státech středního Východu i v jihovýchodní Asii a Africe přijde nakonec tvrdě získané vítězství. V zemích, kde proti sobě stojí politické skupiny s různými ideologiemi bez násilí, ustoupí extrémistické pozice sjednoceným vládám, které budou sloužit potřebám mas a nikoliv chamtivosti elity. Avšak bylo by bláhové očekávat hladkou kapitulaci tyranských vládců nebo zcela hladké přechody, protože nastolení nových státních vůdců proběhne s různými stupni nepokojů a různými tempy.

5.Smutek a těžkosti postihnou rodiny těch, jejichž milovaní členové zaplatí životem za reformy vlád, nebo kteří budou zasaženi v bojové linii. My si upřímně přejeme, aby všichni věděli, že každý člověk, který opustí svou životní dráhu buď podle původní nebo podle upravené smlouvy duše, se v duchovním světě má dobře. Prosím, připojte se k bytostem světla v celém vesmíru a vysílejte modlitby pro největší dobro všech. 

6.Myslím, že toto je vhodné místo na odpověď otázky čtenáře: Opouští duše tělo bez strachu? V tom, že duše a éterické tělo opouští fyzické tělo, není ani trochu strachu, ale psychika je zcela jiná záležitost. Když je duše uvolněna, psychika člověka, stejně jako jeho víra, vlastnosti a paměť, přicházejí do Nirvány tak, jak jsou v okamžiku smrti těla. Pokud někdo prožil život plný strachu nebo zemřel za okolností plných strachu, tento strach je zakořeněn v psychice. Tyto osoby přicházejí do speciálních portálů, kde speciálně trénované týmy pro přechod duší posilují éterické tělo a umístí osobu na klidné místo, kde je jim věnována stálá pozornost a léčba. 

7. Matko, prosím, abys sem okopírovala úryvek z knihy, kde jsem popsal tento výjimečný léčivý proces na příkladu vojáka, který zemřel v boji. Stejná pozorná péče bude věnována všem osobám, které zahynuly ve strachu při zemětřesení nebo tsunami – víme, že to poskytne útěchu všem, kteří je milovali a oplakávají jejich ztrátu. 
(Na překladu se dále pracuje.)

Žádné komentáře:

Okomentovat